ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Με σεβασμό στα ζώα, τη γη και το σώμα!

Ανεξάρτητα από το αν είμαστε χορτοφάγοι, vegan ή παμφάγοι, είναι σημαντικό να εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας αναφορικά με την προέλευση της τροφής που καταναλώνουμε. Κάθε χρόνο στις Η.Π.Α., 9 δισεκατομμύρια  εκτρεφόμενα ζώα (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα ψάρια) περιορίζονται σε άθλιες συνθήκες σε εργοστασιακές φάρμες, στοιβάζονται μέσα σε φορτηγά και στέλνονται για σφαγή. Σχεδόν όλες οι γαλοπούλες, αγελάδες, κότες, γουρούνια και άλλα ζώα της φάρμας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή κρέατος, αυγών και γαλακτοκομικών προϊόντων που πωλούνται στις Η.Π.Α., υπομένουν συνθήκες που προκαλούν περιττό στρες και ταλαιπωρία. Η Dr. Bronner’s πιστεύει πως όλα τα ζώα πρέπει να αντιμετωπίζονται ανθρώπινα και με σεβασμό απέναντι στην ευημερία τους

Η μεταστροφή σε μία διατροφή με βάση τα λαχανικά δεν είναι πιο ανθρώπινη πράξη απέναντι στα ζώα αλλά και στον πλανήτη. Οι εργοστασιακές φάρμες που εκτρέφουν χιλιάδες ζώα παράγουν τεράστιες ποσότητες κοπριάς που μολύνει το έδαφος, το νερό και τον αέρα. Το τάισμα ή των ζώων φάρμας με σιτηρά δεσμεύει πολύτιμες καλλιέργειες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση τροφής σε ανθρώπους. 15% της παγκόσμιας ποσότητας αερίων του θερμοκηπίου παράγεται από την εκτροφή ζώων, και η επέκταση των κοπαδιών είναι βασικός παράγοντας στην αποψίλωση των δασών. Μπορούμε να μεταβούμε σε καλύτερα συστήματα διατροφής μέσα από τις καθημερινές μας επιλογές.

Κάθε φορά που καθόμαστε να φάμε, μπορούμε να βελτιώνουμε την υγεία μας και να υποστηρίζουμε τα ζώα, απλά επιλέγοντας να τα αφήσουμε έξω από τα πιάτα μας. Για αυτούς που επιλέγουν να τρώνε κρέας, ψάρι, και γαλακτοκομικά, αλλά εξακολουθούν να νοιάζονται για την επίδραση των διατροφικών επιλογών τους, η χρήση των παρακάτω πόρων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ταλαιπωρίας και της καταστροφής που προκαλείται από τη βιομηχανία ζώων: