ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μείωσε, Χρησιμοποίησε Ξανά, Ανακύκλωσε—
Η Γη έχει προτεραιότητα στο εργοστάσιό μας.

“Η βιωσιμότητα, η εξασφάλιση του μέλλοντος της ζωής στη Γη, είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι, η αέναη έκφραση γενναιοδωρίας εκ μέρους όλων.» - Paul Hawken

Αυτή είναι η λίστα των ενεργειών που κάνουμε για να μειώσουμε την παραγωγή απορριμμάτων και την κατανάλωση νερού και ενέργειας στο εργοστάσιό μας στη Vista:

Εγκατάσταση ηλιακών πάνελ στο χώρο στάθμευσης των υπαλλήλων μας που μας επιτρέπουν να παράγουμε σημαντικό μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούμε.

Μείωση κατανάλωσης νερού, μέσω ενός σύστημα που γνωστοποιεί στους χειριστές του μηχανήματος γέμισης των συσκευασιών υγρών σαπουνιών πότε χρειάζεται καθάρισμα, μειώνοντας την κατανάλωση νερού για πλύσεις κατά 85%.

Συνεργασία με καινοτόμους στον τομέα φιλτραρίσματος νερού, και πιλοτική δοκιμή μεθόδων καθαρισμού των λυμάτων μας, που μας επιτρέπουν να επαναχρησιμοποιήσουμε περισσότερο από το νερό μας.

Αντικατάσταση του γρασιδιού και των τροπικών ειδών φυτών στους εξωτερικούς μας χώρους, με ανθεκτικά στην ξηρασία ενδόδημα φυτά που είναι προσαρμοσμένα στο κλίμα του Σαν Ντιέγκο.

Δέσμευση για τη μείωση του ποσού απορριμμάτων που αποστέλλουμε σε χωματερές σε μόλις ένα κάδο το μήνα. Ένας στόχος στον οποίο είμαστε κοντά. Σταθμοί διαχωρισμού σε όλο το εργοστάσιό μας, μας βοηθούν να ξεχωρίζουμε απορρίμματα που μπορούν να ανακυκλωθούν ή να γίνουν κομπόστ.

DumpsterDive058

Η δια-τμηματική μας ομάδα υπεύθυνη για το διαχωρισμό σταματά για μία φωτογραφία κατά την αξιολόγηση της ροής απορριμμάτων της εταιρίας

Χρήση μόνο 100% ανακυκλωμένου χαρτονιού για την κατασκευή των κουτιών μεταφοράς και αποστολής μας. Στραφήκαμε στη χρήση ενός χαρτόκουτου κατά 30% λεπτότερου, και απομακρύναμε σταδιακά τους διαχωριστές από το εσωτερικό των κουτιών μας. Έχουμε τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσουμε τις κούτες μας αρκετές φορές πριν να χάσουν τη σκληρότητά τους, όχι μόνο εξοικονομώντας υλικά αλλά μειώνοντας ταυτόχρονα και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου γιατί το βάρος μεταφοράς είναι μικρότερο. Επίσης συνεργαστήκαμε στενά με τον κατασκευαστή ετικετών μας για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού για τη βιομηχανία μοντέλου ανακύκλωσης των ρολών χαρτιού εκτύπωσης.

Όλες αυτές οι προσπάθειες απαιτούν ακριβή μέτρηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος – της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας (ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, ορυκτά καύσιμα, προπάνιο), της κατανάλωσης νερού, της παραγωγής απορριμμάτων, και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.  Αυτές οι μετρήσεις μας επιτρέπουν να σημειώνουμε και να παρακολουθούμε την πρόοδο καθώς μειώνουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα και γινόμαστε μία σχεδόν zero-waste επιχείρηση.