ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εξαπλώνοντας τη μαγεία του Jim Bronner

Το «The All-One Magic Foam Experience» είναι ένα καινοτόμο, οικολογικό και απολαυστικό «μπάνιο αφρού» που σε καλύπτει με αφρό και σου χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας και «γαργαλιστικής» καθαριότητας. Παρασκευασμένος απλά από το βιολογικό μας σαπούνι, νερό και συμπιεσμένο αέρα, ο αφρός της Dr. Bronner’s είναι ασφαλής και βιοδιασπώμενος.

.

Screen Shot 2017-01-17 at 4.57.36 PM

Φέρνουμε την εμπειρία «Magic Foam Experience» - συχνά συνοδευόμενη από το δικό μας «Magic Fire Truck» - σε beach parties, mud-runs, καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ, παρελάσεις pride, και πολλούς άλλους τύπους εορταστικών εκδηλώσεων, αλλά αυτό που αγαπάμε περισσότερο είναι να προσφέρουμε τη χαρά του αφρού σε παιδιά της κοινότητάς μας – σε μη προνομιούχα παιδιά σε ολοήμερα προγράμματα, σε καταφύγια άστεγων, σε δημοτικά και γυμνάσια στην επαρχεία του Σαν Ντιέγκο. Αγαπάμε να μεταμορφώνουμε χώρους και ζωές σε προσωρινούς παράδεισους καλυμμένους με “SnoFoam.”

Η ενέργεια «Dr. Bronner’s Magic Foam Experience» δημιουργήθηκε προς τιμήν της μνήμης του Jim Bronner, γιού του Emanuel Bronner, ο οποίος εφηύρε το συμπύκνωμα αφρού για την κατάσβεση πυρκαγιάς τη δεκαετία του 1980. Αργότερα με μετατροπές στον αφρό του, δημιούργησε το τεχνητό χιόνι για τα σκηνικά του Hollywood. Δημιούργησε ακόμα και μία οικιακή συσκευή παραγωγής αφρού για να εκτοξεύει τον αφρό-σαν-χιόνι στην αυλή του σπιτιού του, όσο μεγάλωναν τα παιδιά του

IMAG0365-2