ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η αγάπη του Θείου Ralph συνεχίζει να ζει

Ο τέλειος πιλότος — η ψυχή της Dr. Bronner’s — ένας άνθρωπος με ζωή γεμάτη αγάπη, ιστορίες, τραγούδια και …σαπούνι. Ακόμα και αν εγκατέλειψες το Διαστημόπλοιο Γη, η λάμψη σου θα μας φωτίζει για πάντα!

Ο Ralph Bronner, ο πρώτος γιός του Dr. Emanuel Bronner, βοήθησε στην εξάπλωση της φιλοσοφίας «Όλοι-Ένας» (All-One) ενώ έδωσε και το προσωπικό του στίγμα στη μάρκα και την κληρονομιά της. Με το φορτηγάκι του φορτωμένο με σαπούνι, διάλεγε μία πόλη, έμπαινε σε κάθε κατάστημα με είδη προσωπικής φροντίδας που μπορούσε να βρει και έπαιζε την κιθάρα του για όποιον επιθυμούσε να τον ακούσει. Πάνω στη σκηνή μπορούσε να αιχμαλωτίσει ένα ολόκληρο αμφιθέατρο σαν να βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του και δίνοντας την αίσθηση ότι μιλούσε στον κάθε έναν από το κοινό ξεχωριστά. Κεντρικό θέμα της ταινίας Dr. Bronner’s Magic Soapbox της Sarah Lamm, ο Ralph συνέχισε να διαδίδει τα μηνύματα ελπίδας του πατέρα του για έναν ενωμένο κόσμο και ηγήθηκε της Dr. Bronner’s στην προοδευτική της πορεία.

Ο Ralph τραγουδάει στην τάξη.

Στα βίντεο που ακολουθούν, καταγεγραμμένα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια του 2007, ο Ralph μοιράζεται ιστορίες για τον πατέρα του, την εταιρία και τις κουβέντες του με τους υπέροχους πελάτες μας – τις ίδιες αληθινές και φανταστικές ιστορίες που μοιράστηκε με κοινά σε όλη τη χώρα

«Γιατί αυτές είναι οι μέρες που αξίζουν φίλοι μου! Γνωρίζουμε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ! Θα δουλεύουμε, θα τραγουδάμε, θα αγαπάμε, και θα προχωράμε. Θα προχωράμε!»