ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ενίσχυση των κοινοτήτων -

All-One!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που χρηματοδοτούμε και στηρίζουμε προγράμματα και έργα που προκαλούν ουσιαστική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων και τις κοινότητες, και εμπνεόμαστε από αυτούς που κάνουν αυτή τη δουλειά. Από προγράμματα όπως το δίκτυο καθοδήγησης νέων Boys to Men έως και την τράπεζα φαγητού San Diego County’s Food Bank, η Dr. Bronner’s συμμετέχει ενεργά στην στήριξη προσπαθειών που εξυπηρετούν τις κοινότητες και τις ανάγκες τους εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό. 

LavaMae_01_KenaFrankPhotographyΗ υποστήριξή μας στον οργανισμό Lava Mae τον βοήθησε να ανακαινίσει ένα λεωφορείο και να προσφέρει κινούμενες υπηρεσίες προσωπικού καθαρισμού για άστεγους άντρες και γυναίκες

Στη χώρα μας, γιορτάζουμε περήφανα την κληρονομιά του Jim Bronner (γιού του Dr. Bronner’s και παλαιότερου προέδρου της Dr. Bronner’s) μέσω της υποστήριξης προγραμμάτων νέων και φιλανθρωπιών, ειδικά αυτών που στηρίζουν φτωχούς και μη προνομιούχους νέους στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο. Ο Jim, έχοντας περάσει μέρος της ζωής του σε σπίτια θετών οικογενειών, γνώριζε από εμπειρία τη θετική καθοδήγηση που προσφέρουν τα καλά οργανωμένα προγράμματα νέων σε μη προνομιούχα παιδιά. Πρωτοπόρησε με τις προσφορές του, μέσω της Dr. Bronner’s, σε διάφορα τοπικά προγράμματα νέων, δωρίζοντας 1.000 στρέμματα γης στην τοπική οργάνωση Boys and Girls Club. Η Dr. Bronner’s παραμένει σημαντικός υποστηρικτής των τοπικών οργανώσεων Boys and Girls Clubs, καθώς και της τοπικής YMCA (Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων).

Υποστηρίζουμε επίσης περήφανα το κίνημα Turning Green, ένα παγκόσμιο μαθητικά καθοδηγούμενο κίνημα αφοσιωμένο στην εκπαίδευση και υπεράσπιση αναφορικά με τις περιβαλλοντικά βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες επιλογές των ατόμων, των σχολείων και των κοινοτήτων.