ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Καλός μισθός σήμερα: καλό για την επιχείρηση—καλό για όλους!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016, η Dr. Bronner’s—μαζί με το εθνικό δίκτυο  «Business for a Fair Minimum Wage», τον οργανισμό «The Fairness Project», και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων – χρησιμοποίησε την εκπαίδευση μέσα στο κατάστημα, τα κοινωνικά δίκτυα και τη συσκευασία των προϊόντων για να συγκεντρώσει την υποστήριξη των καταναλωτών αναφορικά με ομοσπονδιακές και κρατικές πρωτοβουλίες για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Συνολικά, η Dr. Bronner’s αφιέρωσε περισσότερα από $500,000 σε προσπάθειες ψήφισης κατώτατου μισθού το 2016.

Ένας υψηλότερος κατώτατος μισθός δεν είναι μόνο η σωστή κίνηση για εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους Αμερικάνους (ο ξεπερασμένος σημερινός κατώτατος μισθός δεν φτάνει για να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες), αλλά έχει και επιχειρηματική λογική. Υψηλότεροι κατώτατοι μισθοί αυξάνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών από την οποία εξαρτάται η άνθιση των επιχειρήσεων και των κοινοτήτων. Οι επιχειρήσεις επίσης επωφελούνται από λιγότερη μετακίνηση υπαλλήλων και αυξημένη παραγωγικότητα, ποιότητα προϊόντων και ικανοποίηση πελατών.

fpt_display

Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα μας ωφελήσει όλους:

  • Βοηθώντας την οικονομία: Οι εργαζόμενοι που βγάζουν περισσότερα, ξοδεύουν περισσότερα, επιστρέφοντας τα λεφτά τους στην ευρύτερη οικονομία.  
  • Μειώνοντας την ανισότητα εισοδήματος: Οι εργαζόμενοι θα κερδίζουν μεγαλύτερο μέρος των εταιρικών κερδών που τώρα διαμοιράζεται δυσανάλογα μεταξύ των μετόχων και τον υψηλόβαθμων στελεχών.  
  • Μη οδηγώντας στην απώλεια θέσεων εργασίας: Η πιο σχολαστική έρευνα δείχνει πως η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν έχει κάποια σημαντική επίδραση στην απασχόληση.
  • Ενισχύοντας τις μικρές επιχειρήσεις: Όταν μεγάλες επιχειρήσεις δεν δίνουν πια μισθούς «της πείνας», εξομαλύνει το πεδίο για τις πιο μικρές επιχειρήσεις που επενδύουν στους εργαζόμενούς τους και τις κοινότητες.