ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-4 ΗΜΕΡΕΣ.
3 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δώσαμε τέλος στην απαγόρευση της κάνναβης!

Καιρός να αλλάξουμε την αποτυχημένη φαρμακευτική πολιτική!

Μέχρι τον Δεκέμβρη του 2018, η κυβέρνηση των Η.Π.Α. ήταν το μοναδικό βιομηχανοποιημένο κράτος που απαγόρευε την καλλιέργεια κάνναβης – αλλά με την ψήφιση του νομοσχεδίου Farm Bill του 2018, οι Η.Π.Α. έδωσαν επιτέλους ένα τέλος σε αυτή τη λανθασμένη πολιτική. Η κάνναβη είναι μία από τις πιο πολυχρηστικές και βιώσιμες καλλιέργειες της γης. Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε επίπεδο φυτοφαρμάκων ή εντομοκτόνων, και ταιριάζει καλά με τα βιολογικά συστήματα καλλιέργειας. Καλλιεργούμενη κυκλικά μαζί με καλαμπόκι και σόγια, εμπλουτίζει το έδαφος με αέρα και βοηθά στη διαχείριση των ζιζανίων και των παρασίτων. Η ίνα της κάνναβης μπορεί να αντικαταστήσει τον παρθένο πολτό ξύλου στη διαδικασία παρασκευής χαρτιού, τον υαλοβάμβακα στα σύνθετα υλικά στους τομείς της κατασκευής και της αυτοκινητοβιομηχανίας, και το γεμάτο παρασιτοκτόνα βαμβάκι στα υφάσματα. Επίσης η κάνναβη είναι ένα τέλειο συστατικό φροντίδας σώματος: με υψηλή περιεκτικότητα σε omega-3 και omega-6 απαραίτητα λιπαρά οξέα, το έλαιο κάνναβης κάνει τον αφρό των σαπουνιών μας απαλότερο, μειώνοντας το φαινόμενο ξηρότητας, ενώ προσδίδει μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες στις λοσιόν και τα balms. Η Dr. Bronner’s ηγήθηκε του αγώνα νομιμοποίησης της καλλιέργειας κάνναβης και στήριξε τον οργανισμό Vote Hemp καθώς και τις νομικές, επικοινωνιακές, οργανωτικές και πολιτικές προσπάθειες της οργάνωσης Hemp Industry Association για την εκ νέου εμπορευματοποίηση της βιομηχανικής κάνναβης.

Επίσης πιστεύουμε ότι η μαριχουάνα πρέπει να είναι νόμιμη και για φαρμακευτική χρήση αλλά και για αναψυχή. Πολλοί υπεύθυνοι ενήλικες χρησιμοποιούν την κάνναβη με ασφαλή τρόπο ως φάρμακο για να αντιμετωπίσουν και να καταπολεμήσουν ασθένειες, έναντι άλλων πιο εθιστικών και επιβλαβών οπιούχων και άλλων φαρμακευτικών ουσιών. Με τον ίδιο τρόπο πολλοί ενήλικες υπεύθυνα και με ασφάλεια ξυπνούν τις αισθήσεις του, ή βρίσκουν χώρους στοχασμού μετά από μία μέρα γεμάτη δουλειά, αντί να καταναλώνουν το πολύ πιο προβληματικό αλκοόλ.

dcmarijuana0629-11771403823610-jpg-copy

Η υποστήριξη της Dr. Bronner’s ήταν καθοριστικής σημασίας στην επιτυχημένη προσπάθεια νομιμοποίησης της μαριχουάνα στην Ουάσιγκτον.   

Είναι η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την αναχρονιστική, ρατσιστική πολιτική της απαγόρευσης της κάνναβης, που καταστρέφει τις ζωές και τις οικογένειες παραγωγικών πολιτών χωρίς να υπάρχει κάποιος καλός λόγος, επηρεάζοντας δυσανάλογα έγχρωμους, ενώ σπαταλούνται πόροι που ξοδεύονται μακριά από πραγματικά εγκλήματα.

.

Μία πιο συμπονετική προσέγγιση στην εθνική μας φαρμακευτική πολιτική θα αντιμετώπιζε τον εθισμό σε σκληρά ναρκωτικά ως πρόβλημα υγείας όπως είναι και ο αλκοολισμός, δίνοντας στους εθισμένους τη θεραπεία που χρειάζονται για να νικήσουν την εξάρτησή τους, αντί να τους στέλνει στη φυλακή. Μεγάλο μέρος των βλαβών που αποδίδεται στα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα ποινικοποίησης της χρήσης τους και της κατάχρησής τους, τακτική που καταστρέφει τις ζωές κατά τα άλλα νομοταγών, μη επιθετικών πολιτών, και δίνει τεράστια κέρδη σε βίαια εγκληματικά συνδικάτα που λειτουργούν στη μαύρη αγορά.

washdcjul0114-10a-jpg

Τα ψυχεδελικά φάρμακα, όταν χρησιμοποιούνται υπεύθυνα σε θεραπευτικό πλαίσιο, αποτελούν αποτελεσματικά εργαλεία για την αφύπνιση της συμπόνοιας, τη θεραπεία του ψυχολογικού τραύματος ενώ λειτουργούν καταλυτικά στην πρόοδο της κοινωνικής αλλαγής. Υποστηρίζουμε τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies», του οποίου βασικός στόχος είναι η έγκριση της MDMA-υποβοηθούμενης ψυχοθεραπείας από τον FDA, για τη θεραπεία χρόνιας, ανθεκτικής στη θεραπεία διαταραχής μετατραυματικού στρες (PTSD). Αλλά ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι η ενσωμάτωση των ψυχεδελικών φαρμάκων στην Αμερικάνικη και παγκόσμια κουλτούρα, άμεσα διαθέσιμα σε όσους τα χρειάζονται, και σε όλους εμάς που θέλουμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας και το μυαλό μας ο ένας στον άλλο και τον υπέροχο, ζωντανό κόσμο μέρος του οποίου είμαστε.